Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

KIA Rio er den mest pålidelige model blandt de små biler i ny amerikansk undersøgelse

Nyhed   •   Feb 21, 2018 12:53 CET

KIA Rio (MY 2015) rangerer højest blandt de små biler i 2018 J.D. Power Vehicle Dependability Study

J.D. Power 2018 Vehicle Dependability Study (VDS) har listet KIA Rio som den meste pålidelige bil i kategorien "små biler". Brancheundersøgelsen undersøger problemer rapporteret i de seneste 12 måneder for tre år gamle bilmodeller (modelår 2015). Den samlede pålidelighed bestemmes af antallet af problemer, der opstår pr. 100 biler (PP100). Således tyder en lav score på et højere langsigtet kvalitetsniveau. Rio rangerede højest, med den laveste PP100 score på 103.

”Resultaterne af J.D. Power Vehicle Dependability Study viser KIAs fortsatte engagement i kvalitet og i at bygge produkter i verdensklasse, der giver os en stor værdi", siger Greg Silvestri, Head of Service Operations hos Kia Motors America (KMA). "Rio er endnu et eksempel på, hvor meget KIA har udviklet sig. Denne form for kvalitet er et konkret bevis på vores langsigtede strategi for at forbedre oplevelsen som KIA ejer.

Samlet set oplever KIA ligeledes en markant forbedring i den årlige undersøgelse, hvor mærket har opnået en plads, som det næst mest pålidelige mærke blandt ikke-premium mærker med en score på 122 PP100. Siden undersøgelsen i 2016 er KIA avanceret 12 pladser på tværs af branchen. Undersøgelsen har til formål at måle bilernes kvalitet på lang sigt, herunder nye teknologier og funktioner, der er tilgængelige for bilkøberne. Undersøgelsen behandler 32 mærker og 225 forskellige modeller, der dækker 177 specifikke problemstillinger inddelt i otte kategorier (Sæder, HVAC, Egenskaber / Betjeningsanordninger / Skærme (FCD), køreoplevelse, Interiør, Motor / gearkasse, Exteriør, Audio / Kommunikation / Underholdning & Navigation (ACEN). I 2018-undersøgelsen har KIA forbedret sig i samtlige kategorier.

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});