Gå til indhold
KIA Optima SW kommer til salg i Danmark i november 2016
KIA Optima SW kommer til salg i Danmark i november 2016

Pressemeddelelse -

Stil og plads i den helt nye KIA Optima SW

Fredericia, den 12. oktober 2016 – Den helt nye KIA Optima SW, KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, kommer til salg i Danmark i november 2016.

Bilen er en helt igennem praktisk hverdagsbil, og blandt de mest stilfulde i sin klasse med en lang, slank og dynamisk profil. Med Optima SW, får man et iøjnefaldende udvendigt design og kvalitetsinteriør fra Optima sedan 2016 og desuden de praktiske egenskaber og tiltrækningskraften ved en stationcar.

Mogens Lyngsø administrerende direktør hos KIA Import Danmark udtaler; "Optima SW er en vigtig model for os. Den skal være med til at øge vores tilstedeværelse i D-segmentet, hvor en stor del af det samlede salg er stationcars, så Optima SW kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at tiltrække nye privatkunder og erhvervskunder." 

Den helt nye KIA Optima SW har et førerorienteret interiør af højeste kvalitet med features og teknologier, der normalt forbindes med biler i klassen over. Den har en stor bagagerumskapacitet på 552 l, et praktisk 40/20/40 splitbagsæde og en række nyskabende og anvendelige funktioner, som sikrer bedst mulig udnyttelse af opbevaringspladsen.

Optima SW er udstyret med forskelligt innovativt sikkerheds- og infotainment-udstyr, der giver maksimal sikkerhed, komfort og køreglæde. Blandt andet er Optima SW en af de første KIA modeller med Android Auto™ og Apple CarPlay™

Når den kommer til salg i Danmark, vil den forhjulstrukne Optima Sportswagon kunne fås med en 1,7-liters CRDi-dieselmotor og senere lanceres GT-modellen, der er udstyret med KIAs nye, højtydende 2.0-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning.

Prisen for en veludstyret Optima SW 1.7 CRDI Vision med bl.a. navigationsanlæg med touchskærm, bakkamera, fartpilot, 2-zoners klimaanlæg, regnsensor, varme i rattet, 16" alu-fælge, LED kørelys, TomTom live services og en række avancerede førerassistentsystemer (en del af KIAs ”DRiVE WISE"-system) starter ved 359.999,- kr. Og en beskatningsværdi på kr. 316.686,-. Advance modellen med yderligere udstyr koster kr. 394.999,-. Ønsker man bilen med 7-trins DCT skal man lægge 30.000,- kr. oveni prisen. til prisen. Se hele Optima SW modelprogrammet her

På den anden side af nytåret tilføjes de mere sporty modeller; GT-line og en GT turbo benziner med 245 hk til modelprogrammet. Udover mere udstyr, har Optima SW GT-line og GT fået tilført en masse sporty GT designdetaljer, som adskiller bilerne fra det øvrige modelprogram. Optima SW 1.7 CRDI GT-line koster fra kr. 449.999,- (beskatningsværdi: 402.363,-). Og Optima SW 2.0 T-GDI fås fra kr. 559.999,- (beskatningsværdi: 503.110,-). 

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark