Gå til indhold
Sportage 2016

Billede -

Sportage 2016

go to media item
Licens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-licens beholder du dine copyrightrettigheder, men du giver samtidig lov til, at andre kan benytte materialet, såfremt de angiver kilde. Du giver andre lov til at kopiere, distribuere og fremvise materialet, ligesom de også må bearbejde materialet.
Filformat:
.jpg
Størrelse:
5184 x 3456, 2,82 MB
Download

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Relateret materiale

Den nye KIA Sportage lanceres i Danmark til maj

Den nye KIA Sportage lanceres i Danmark til maj

Den nye KIA Sportage, som forventes til Danmark i maj, byder på et moderne design og større raffinement. Passagererne kan forvente mere komfort, mere plads og mindre støj. Fjerde generation af KIA Sportage giver en jævn og raffineret køreoplevelse og imponerer mere adrætte køreegenskaber. Den har fået et stærkere karrosseri og nye aktive sikkerhedsteknologier, som udløser 5 stjerner i Euro NCAP.

Nu kan du privatlease den populære KIA Sportage

KIAs privatleasingprogram udvides betragteligt

Fra at indeholde aftaler på hhv. Picanto, Rio og cee’d, udvider KIA sit privatleasingprogram betydeligt, til også at omfatte Niro, Sportage og Optima. Udover et bredt privatleasingprogram tilbyder KIA stadig det stærkeste privatleasingtilbud på en B-segment bil. Nemlig Rio 1.2 benzin i den veludstyrede Style Plus Limited, som kan privatleases for kr. 1.995,- i måneden til kr. 0,- i udbetaling.

Spar 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Spar 50.000,- på din nye bil

Der er stor efterspørgsel på SUV modeller i øjeblikket. Væksten i SUV segmenterne, er den primære årsag til den nuværende vækst i bilsalget i Danmark. Er du på udkig efter en SUV, bør du overveje en KIA Sportage. Udover gode køreegenskaber, et højt udstyrsniveau og en produktkvalitet med 7 års garanti, kan du lige nu spare 50.000,- på lækkert ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition.

Spar op til kr. 50.000,- på KIA Sportage Advance Edition

Spar op til kr. 50.000,- på ekstraudstyr under KIAs nytårskur

Alle landets KIA-forhandlere holder et stort brag af en nytårskur, hvor de forærer en masse ekstraudstyr væk på nogle af KIAs mest populære modeller. Uanset behov og pengepung har KIA et attraktivt nytårstilbud til dig, der er i markedet for en ny bil, og det er vel at mærke med KIAs unikke garanti på 7 år op til 150.000 km – dog uden km begrænsning de første 3 år af bilens levetid.

Spar kr. 50.000,- på ekstraudstyr i en KIA Sportage Advance Edition

Bilen skal være højbenet

Der er stor fremgang i salget af SUV modeller. Navnet antyder måske, at der er tale om en nyttig bil til praktiske formål. Men de aktuelle salgstal vidner om, at selv børnefamilier vælger de høje SUV-biler frem for de mere traditionelle stationcars. KIAs udvalg af SUV-modeller er stort. Samtidig er der lige nu store besparelser at hente på nogle af KIAs mest populære SUV’er.

Spar kr. 24.000,- på ekstraudstyr i en KIA Picanto Attraction model

Bliv tilfreds bilejer nu!

Forårssolen plejer at lokke bilkøberne frem, og derfor er alle KIA forhandlere i hele landet på udkig efter bilkøbere, som de kan gøre til tilfredse bilejere med én af de mange driftssikre KIA modeller med hele 7 års fabriksgaranti / 150.000 km*. I den anledning er der skruet op for komfortudstyret og ned for prisen i tre rigtig populære KIA modeller.

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark