Gå til indhold
Autobranchen hædrer verdens bedste biler ved ny-etableret prisuddeling, som skal give et fuldstændig demokratisk syn på de 'bedste' bilmodeller i verden
Autobranchen hædrer verdens bedste biler ved ny-etableret prisuddeling, som skal give et fuldstændig demokratisk syn på de 'bedste' bilmodeller i verden

Nyhed -

Kia EV6 kronet som verdens bedste ved den debuterende prisuddeling, 'Best Cars of the Year'

Fredericia, den 26. januar 2022 – Kias banebrydende fuldt elektriske EV6 har indtaget topplaceringen ved den første 'Best Cars of the Year' Awards nogensinde (2021/2022). EV6 blev udpeget til titlen for sin kvalitet, innovation, design og state-of-the-art teknologi af et dommerpanel bestående af globale ledere fra hele bilindustrien. Titlen som Årets bedste placerer EV6 over nye modeller fra etablerede premiummærker, herunder Audi e-tron, Ford Mustang Mach-e og Porsche Taycan.

Denne prestigefyldte brancheære er yderligere bevis på, at Kias bæredygtige mobilitetsvision er ved at blive realiseret, hvor Kia koncernen bliver anerkendt, som ledende på dette område. "Vi er stolte over, at vores første dedikerede elbil er hædret som årets bedste," sagde Heung Soo Kim, leder af Kias EV Business Division. "Det sender et klart budskab om, at Kia EV6 ikke kun er en elbil i verdensklasse, men også at vi er på rette vej med vores elektrificeringsstrategi. Verden kan forvente flere fantastiske EV-modeller fra Kia i de kommende år."

En kaliber i verdensklasse

Kia EV6 er bygget på Kias banebrydende E-GMP-platform, som med sin skalerbare og modulære form sikrer, at den kan danne base for biler af forskellig størrelse og design. Da E-GMP er udviklet specifikt til elbiler, optager hverken motor eller drivaksel plads, hvilket giver EV6 flydende karrosserilinjer og et slankt og sporty udseende, med en køredynamik der matcher. EV6 har allerede vundet adskillige internationale anerkendelser siden lanceringen i slutningen af 2021 med sit visionære design, state-of-the-art teknologiske brugeroplevelse, 800V ultrahurtig opladning og sporty, dynamiske køreegenskaber, der alle tiltrækker stor anerkendelse.

Prisuddelingen, 'Best Cars of the Year', blev grundlagt for at etablere et uforbundet og fuldstændig demokratisk syn på de 'bedste' bilmodeller, der tilbydes rundt om i verden. Dommerpanelet består af ledere fra bilindustrien med en diversitet, der omfatter baggrunde som designere, ingeniører, motorsportspionerer, anerkendte journalister, medieselskaber sammen med fremragende bilforhandlere, bilkonsulenter, større eventarrangører og helt almindelige bilkøbere.

Denne kombination af uovertruffen viden, rig erfaring og dybdegående knowhow har bidraget til at skabe et autentisk, objektivt syn på de 'bedste' biler, der findes.

Som regerende verdensmester er Kia EV6 planlagt til at være blandt stjerneattraktionerne på 'Best Cars of the Year'-standen på British Motor Show fra den 18.-21. august i Farnborough International Exhibition and Conference Centre. Denne begivenhed markerer samtidig begyndelsen på udvælgelsen, evalueringen, testkørslen og afstemningsprocessen for prisuddelingen ”Best Cars of the Year” 2022/23.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark