Gå til indhold
XCeed var blot én af de to KIA modeller, der modtog en pris i Women's World Car of the Year Awards 2019
XCeed var blot én af de to KIA modeller, der modtog en pris i Women's World Car of the Year Awards 2019

Nyhed -

KIA vinder 2 priser i Women’s World Car of the Year Awards 2019

Fredericia, 22. november 2019– KIA har netop vundet to priser i Women’s World Car of the Year Awards 2019. KIA XCeed vandt “Urban Car Award”, mens KIA e-Soul fik prisen ”Green Car Award”. KIA var den eneste producent, der vandt priser i to forskellige kategorier.

Vinderne af Women's World Car of the Year Awards 2019 blev annonceret ved en ceremoni under det nylige Dubai International Motor Show. Stemmerne bag priserne stammer fra et nøje udvalgt dommerpanel bestående af 41 kvindelige bilskribenter fra 34 lande fordelt på fem kontinenter.

Thomas Schemera, Executive Vice President & Head of Hyundai Motor Group’s Product Division, kommenterede: ”Siden lanceringen af både KIA XCeed og KIA e-Soul tidligere i år, har de vist sig at være ekstremt populære blandt forbrugere, der leder efter noget anderledes i det voksende segment for urban crossovers. Vi er glade for, at disse nye modeller er blevet taget godt imod af en international jury af anerkendte kvindelige bilskribenter - både XCeed og e-Soul har universel appel på tværs af alle demografiske forhold. ”

KIA XCeed er en urban crossover, der kombinerer de praktiske elementer fra en kompakt SUV med et sporty look og den engagerende handling fra en hatchback. XCeeds avancerede sikkerhedsteknologier, connectivity og infotainment gør den til en af de mest high-tech og veludstyrede biler i sin klasse. KIA XCeed blev for nylig udnævnt til ”Bedste bil under 35.000 euro” ved den tyske kåring; ”Das Goldene Lenkrad”.

Den nye KIA e-Soul tilbyder en lang rækkevidde uden emissioner til de bilkøbere, der er på udkig efter en urban crossover. e-Soul, der udelukkende drives af et elektrisk batteri, giver køberne valget mellem en middel rækkevidde (276 km) og en lang rækkevidde (452 km) – begge modeller tilbyder flere hestekræfter og en bedre rækkevidde sammenlignet med sine elektriske konkurrenter.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark