Gå til indhold
KIAs Collection kampagne tilbyder mulighed for at opgradere KIAs populære modeller med en masse lækkert udstyr til en beskeden merpris
KIAs Collection kampagne tilbyder mulighed for at opgradere KIAs populære modeller med en masse lækkert udstyr til en beskeden merpris

Nyhed -

Opgrader den populære KIA Ceed SW med udstyr til en værdi af kr. 29.995,- for bare kr. 4.999,-

Fredericia, den 7. maj 2019 – KIAs Collection kampagne udvides nu, så den også omfatter Ceed programmet, Sportage og Picanto. Collection kampagnen tilbyder kunden mulighed for at opgradere KIAs populære modeller med en masse lækkert udstyr til en beskeden merpris. Kampagnen kulminerer i et stort åbent hus i weekenden den 25. – 26. maj.

Er man på udkig efter en rummelig familiebil, kan man med fordel tjekke KIAs populære Ceed program ud. Lige nu kan kunden tilkøbe en attraktiv Collection udstyrspakke med en lang række komfort udstyr til Comfort modellerne.

Collection-udstyret består af 8” touch skærm m. navigation, privacy glass, el-foldbare sidespejle med LED blinklys, del-kunstlæderkabine, high glossy sorte detaljer indvendigt, krom dørhåndtag, luftdyser i bag, elektronisk P-bremse og skydbart armlæn foran. Alt sammen til en værdi af 29.995,- kr. – men kundens merpris lyder på bare kr. 4.999,-.

Collectionudstyret kan tilkøbes til KIA Ceed Comfort modellerne, som starter fra kr. 234.999,- for en 5-dørs model og 249.999,- for SW varianten. Motorprogrammet består af en 1,0 liters turbobenzin motor med 120 hk, en 1,4 liters turbobenzin motor med 140 hk og en 1,6 liters dieselmotor med hhv. 115 og 136 hk. Dieselmotorerne og den 140 hestes benzinmotor fås med DCT gearkasse.

KIA Sportage er en iøjnefaldende og selvsikker SUV - og den mest solgte KIA model i Europa. Den er udstyret med nye sikkerheds- og infotainmentteknologier og effektive nye motorer. Sportage koster fra kr. 279.999,- for en Vision model med bl.a. 16” alufælge, LED kørelys foran, el-indklappelige og eljusterbare sidespejle med blink og varme, aircondition, aut. lyslængderegulering, bakkamera m. dynamisk guide, fartpilot m. hastighedsbegrænser, luftdyser v. bagsæder, 7” navigation m. touch skærm, Apple CarPlay m. stemmestyring, DAB+, TomTom Live Services, vejbaneassistent og træthedsregistrering.

Det var en lang smøre, men lige nu kan Sportage opgraderes med yderligere Collection-udstyr til en beskeden merpris.

Collection pakke 1 til kr. 14.999,- består af et fuldautomatisk 2-zoners klimaanlæg, aut. anti.dug, aut nedblændeligt bakspejl, regnsensor,17” alufælge, tagræling, sædevarme i forsæder og bagsæder, tågelygter foran, privacy glass og stænklapper for og bag (værdi kr. 39.993,-).

Collectionpakke 1 med førnævnte udstyr samt Collection pakke 2 bestående af 19” alufælge, del-lædersæder, elektronisk lændestøtte i førersæde, højdejusterbart passagersæde, varme i rattet, USB lader i bag, deluxe indstigningslister, satin krom dørhåndtag indvendigt, kromindlæg i dørhåndtag udvendigt, high glossy sort kølergrill, forrude med opvarmning af vinduesviskere, elektronisk P-bremse og parkeringssensor i bag til en samlet værdi af kr. 79.988,- koster bare kr. 29.998,-

Collectionpakke 1 kan tilkøbes til alle 3 motorvarianter på KIA Sportage: En 1,6 liters benzin motor med 132 hk, en 1,6 liters turbobenzin motor med 177 hk. enten med manuel- eller dobbeltkoblingsgearkasse og en 1,6 liters diesel MHEV 136 hk. enten med manuel- eller dobbeltkoblingsgearkasse. Collectionpakke 2 kan udelukkende tilkøbes sammen med Collectionpakke 1 – og kun til de to sidst nævnte motorer.

På KIA Picanto vil Collectionpakken kunne tilkøbes på en Vision model med 1,0 liters benzinmotor med 67 hk. Picanto Vision koster kr. 99.999,- med manuelt gear og 129.999 med automatgear.

Udstyrspakken til en værdi af kr. 45.990,- indeholder LED kørelys og projektionsforlygter, eljusterbare sidespejle m. varme, tonede ruder, elruder i bag, audioanlæg m. RDS radio, ratbetjent audioanlæg, USB/AUX & iPod indgang, aircondition, læderrat og lædergearknob, sædevarme foran (2 trin), varme i rattet, 4 højtalere, 7” audio display, bakkamera, bluetooth, Apple CarPlay, diskanthøjtalere, 15” alufælge og tågelygter foran. Den kan tilkøbes for den beskedne merpris af kr. 19.997,-.

Emner

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark