Gå til indhold
iF Design Award 2017 - KIA Rio
iF Design Award 2017 - KIA Rio

Nyhed -

Tredobbelt triumf for KIA ved iF Design Awards 2017

Fredericia den 10. februar 2017 – KIA har vundet tre prestigefyldte iF Design Awards for det enestående design af mærkets tre nyeste biler. Niro hybrid crossover, Optima Sportswagon og den helt nye Rio har alle vundet priser for deres design.

2017 er 8. år i træk, hvor KIA har modtaget mindst én iF Design Award. Med det seneste hattrick af priser har producenten nu i alt vundet iF-priser med 12 bilmodeller.

Peter Schreyer, som er President og chefdesigner hos KIA Motors Corporation, udtalte følgende: “Disse nye iF-priser er en anerkendelse af vores fremragende globale designteam. Alle tre modeller, der er blevet udviklet i et samarbejde mellem KIAs designcentre i Korea, Tyskland og USA, er meget vigtige for vores mærke. Med Niro og Optima Sportswagon har KIA gjort sit indtog i nye markedssegmenter, og mærket har indtaget en særposition i begge segmenter med sit innovative og attraktive design. Med den nye generation af Rio har vi givet én af vores globale bestsellere en markant ny – og mere moden – karakter”.

KIA Niro har en kompakt crossovers praktiske fordele og æstetiske attraktivitet med et elegant look, som adskiller den fra mere konservativt designede hybridmodeller. Det giver bilen en unik position som verdens første hybrid-crossover.

Optima Sportswagon, som er KIAs første stationcar i D-segmentet nogensinde, er udviklet specielt til det europæiske marked, byder på et iøjnefaldende udvendigt design og et interiør i høj kvalitet samt alle de fordele, der er forbundet med stationcar-designet.

KIAs tredje prisvinder i 2017 – den helt nye Rio – kommer til salg i Europa i dette kvartal og giver køberne et dristigt nyt design og en moderne effektivt indrettet kabine med de nyeste infotainment- og sikkerhedsteknologier. Den forlængede motorhjelm og de mere lodrette C-stolper giver bilen en mere selvsikker og aggressiv fremtoning, og det førerorienterede instrumentpanel giver kabinen et innovativt og ergonomisk design.

iF Design Award 2017: over 5.500 tilmeldte produkter fra 59 lande

Siden starten i 1953 er iF Design Awards blevet en af verdens vigtigste priser for fremragende design. Prisen har udgangspunkt i produktudstillingerne "Formgerechte Industrieerzeugnisse" (godt industrielt design), som blev startet af Hannover Messe og nu er en af verdens største designkonkurrencer.

iF Design Awards uddeles i syv kategorier (produkt, emballage, kommunikation og servicedesign, arkitektur, indvendigt design og professionelle koncepter). De nye KIA modeller blev hædret i kategorien "Produktdesign". I 2017 tilmeldte virksomheder fra 59 lande i alt 5.575 produkter til bedømmelse hos den uafhængige jury bestående af 58 eksperter i design.

Den officielle præsentationsceremoni for iF Design Awards 2017 finder sted den 10. marts 2017 i BMW Welt i München. Et udvalg af prisbelønnede produkter vil også blive udstillet på iF-designudstillingen i HafenCity i Hamborg. Derudover kan alle vinderne ses på iF-hjemmesiden www.ifdesign.de, som også er tilgængelig med en iF design-app til smartphones.

Emner

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark