Gå til indhold
Attraktiv privatleasing på familiebilen

Pressemeddelelse -

Attraktiv privatleasing på familiebilen

Fredericia den 31. marts 2016 – KIA Import Danmark oplever en stigende interesse for privatleasing, og tal fra De Danske Bilimportører bekræfter en tendens. Andelen af privatleasede biler år til dato er steget med 2,09 % i forhold til samme periode sidste år. I 2016 hedder andelen ÅTD 11,63 %, og i 2015 var andelen af privatleasede biler 9,54 %.

”Når forbrugerne i stigende grad vælger privatleasing, skyldes det primært, at privatleasing ikke alene gør det nemt at erhverve sig en ny bil, det giver også budgetsikkerhed og tryghed. Det er vigtigt for forbrugeren at kende sine månedlige udgifter, og med privatleasing undgår man uforudsete udgifter samt bekymringer om værditab og besværet med at sælge en brugt bil” forklarer Adm. Direktør hos KIA Import Danmark AS; Mogens Lyngsø.

KIA Import Danmark vil gerne imødekomme den stigende efterspørgsel på privatleasing, og gør det endnu nemmere. Nu er det ikke længere nødvendigt at låne i banken til udbetalingen på KIAs populære familiebil KIA cee’d SW.

KIA cee’d SW er anerkendt for sit prisvindende design, fantastiske køreegenskaber og rigtig fine pladsforhold. Og nu bliver den også kendt for en attraktiv privatleasing.

Nu kan du privatlease en cee’d SW 1.4 Style med bl.a. aircondition, sædevarme, varme i rattet og el-justerbare sidespejle med varme for bare kr. 2.895,-/måned. Udbetalingen er nem at huske. Den lyder nemlig ligeledes på kr. 2.895,-. For yderligere 300,- kroner om måneden – altså kr. 3.195,-/måned, kan man gå et udstyrsniveau op til en cee’d SW 1.4 Style Plus Clim, som udover udstyret i en Style, bl.a. også har fartpilot med speedlimiter, fuldautomatisk 2-zoners klimaanlæg, LED kørelys, tågelygter for og cornering light. For denne model lyder udbetalingen på kr. 5.000,-.

Leasingperioden løber over 36 måneder og 15.000 km/år.

Emner

Tags


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark