Gå til indhold
Med en ny lavere frapris bliver den populære KIA Niro plug-in hybrid tilgængelig for endnu flere danske bilkøbere.
Med en ny lavere frapris bliver den populære KIA Niro plug-in hybrid tilgængelig for endnu flere danske bilkøbere.

Pressemeddelelse -

Danmarks mest solgte plug-in hybrid bliver nu endnu mere attraktiv

Fredericia, den 27. marts 2020 – Plug-in hybrid bilerne har for alvor vundet indpas i Danmark, som et brændstoføkonomisk alternativ til den konventionelle bil – med mulighed for at tilbagelægge små ture på ren strøm eller et minimum af brændstof. KIAs Niro PHEV er utrolig populær blandt de danske bilkøbere – og Danmarks mest solgte plug-in hybrid siden lanceringen i 2017. Den bliver nu endnu mere attraktiv med en ny frapris 16.000 kr. under den oprindelige pris.

COO hos KIA Import Danmark; Rasmus Aagaard udtaler: ”Siden lanceringen i 2017 har KIA Niro PHEV været danskernes foretrukne plug-in hybrid. Den er til dato solgt i 2.723 eksemplarer. Og er dermed den mest solgte plug-in hybrid gennem tiden – med dobbelt så mange solgte enheder som nr. 2 på listen, som i øvrigt også er en KIA. Med en ny lavere frapris bliver modellen forhåbentligt tilgængelig for endnu flere danske bilkøbere.”

Indstigningsprisen på en KIA Niro plug-in hybrid Vision med bl.a. 8” audio display m. touchskærm, elektronisk p-bremse, 2-zoners klimaanlæg, Apple CarPlay m. stemmestyring, DAB+, 16” alufælge, adaptiv fartpilot m. stop & go funktion, lane following assist, paddleshift, LED baglygter, projektionsforlygter og LED kørelys foran, falder således 16.000, - kr. til en frapris på 259.000, - kr. Comfort og Advance modellerne falder begge 11.000, - kr. Det vil sige, at Comfort modellen nu kan fås for kr. 274.000, - og Advance koster kr. 289.000, -.

Top modellen Advance samt Comfort modellen kan yderligere fås med en såkaldt Plus Pakke til en værdi af 19.998, - kr. mod en merpris på bare 10.000, - kr. Plus Pakken indeholder følgende fabriksmonteret ekstraudstyr: Forberedt til anhængertræk m. større bremser og større kølesystem, 10,25” touchskærm m. navigation og TomTom® Live Services og JBL® premium lydanlæg m. 8 højtalere.

Se hele modelprogrammet her: https://brochure.kia.com/KiaMotorsDanmark/Prislister/niro-varianter/niro-phev-prisliste/#/

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark