Gå til indhold
KIAs designere har forsøgt at opretholde den robuste, muskuløse æstetik fra tidligere generationer af Sorento. Samtidig har de efterstræbt en større grad af raffinement og elegance.
KIAs designere har forsøgt at opretholde den robuste, muskuløse æstetik fra tidligere generationer af Sorento. Samtidig har de efterstræbt en større grad af raffinement og elegance.

Pressemeddelelse -

KIA afslører næste generations Sorento

Fredericia, den 17. februar 2020 – I dag har KIA Motors afsløret de første officielle billeder af den nye KIA Sorento forud for verdenspremieren på Genève International Motor Show 2020.

Begrebet 'raffineret dristighed' inspirerede KIAs designere, der har forsøgt at opretholde den robuste, muskuløse æstetik fra tidligere generationer af Sorento. Samtidig har de efterstræbt en større grad af raffinement og elegance. Sorentos redefinerede design indeholder mere stilfulde, skarpere linjer og uafbrudte overflader end nogensinde, hvilket gør den mere skulpturel end sin mere rund-kantede forgænger. Med mere moderne geometriske detaljer og mere bagud vendte, langstrakte proportioner er resultatet et mere selvsikkert, mere modent og mere tiltrækkende design end nogensinde.

Sorentos mere overbevisende front har også udviklet sig med en ny fortolkning af KIAs velkendte "tiger-nose" grill. Den er blevet bredere og mere ekspansiv, og brydes organisk omkring de integrerede forlygter på hver side. Forlygterne i sig selv er blevet til nye ”tiger eye” LED-kørelys, som tilføjer ekstra fokus på designet ved at skildre det intense udtryk omkring en tigers øjne.

I profil er Sorentos proportioner diskret tilpasset til at få den til at se længere ud, med kortere forhæng foran og bagpå og en længere akselafstand. Dens nye proportioner forlænger også motorhjelmens længde og trækker A-søjlen 30 mm længere tilbage fra forakslen for et mere bagud-rettet dynamisk design. Den bageste kant af motorhjelmen brydes omkring siderne, og giver en enkel, stærk form, der strækker sig langs siden af Sorento og flyder ind i de nye lodrette baglygter.

Den nye Sorento bliver en del af KIAs opdaterede globale SUV-line-up, som også inkluderer Seltos, Stonic, Sportage og Telluride. Den nye model er resultatet af et samarbejde mellem KIAs 3 globale designcentre i hhv. Korea, Europa og Nordamerika. Den næste generations model er baseret på en helt ny platform, der hæver standarderne for plads, praktik, effektivitet og kvalitet i det mellemstore SUV-segment.

Den nye Sorento, som er designet og konstrueret til at klare alt, hvad føreren måtte byde den, debuterer i Geneve den 3. marts 2020

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark