Gå til indhold
KIA Cold Hawaii Surf Tour

Pressemeddelelse -

KIA Cold Hawaii Surf Tour

Som hovedsponsor for KIA Cold Hawaii PWA World Cup tager KIA og Cold Hawaii på tur rundt i landet og besøger i alt 6 byer fordelt på 3 weekender i august.

Under kyndig vejledning af erfarne uddannede instruktører fra Cold Hawaii får alle interesserede mulighed for at prøve kræfter med Windsurf og SUP.

KIA Cold Hawaii Surf Tour’en er åben for alle, der sammen med venner eller familie, ønsker at opleve en dag med fed KIA Cold Hawaii Surf stemning. Udover at prøve kræfter med Windsurf og SUP vil det muligt, at møde de dygtige surfere fra Cold Hawaii, smage på den speciale Cold Hawaii Edition øl fra Thisted Bryghus og nyde lækre snacks fra grillen.

KIA Cold Hawaii Surf Tour kan opleves i følgende udvalgte byer:

15. august – Aalborg havnefronten
16. august – Vejle
22. august – Fåborg
23. august – Aarhus
29. august – Tisvildeleje
30. august – Amager strandpark

Vind den ultimative Surf Tour

Oplev Cold Hawaii PWA World Cup den 14.-20. september når 32 af verdens bedste mandlige bølge-surfere, kæmper om point og titlen som Verdensmester i disciplinen "wave performance". Cold Hawaii PWA World Cup er én i en række af events, som tilsammen udgør den samlede PWA World Cup.

Vinderen får mulighed for sammen med sine venner eller familie at opleve KIA Cold Hawii PWA World Cup helt tæt på. Med i præmien er et luksussommerhus for op til 6 personer ved Klitmøller, Surf School hele ugen og middag hverdag i eventområdet. KIA sørger for i kommer frem og tilbage og pakker bilen til den n Ultimative Surf Tour.

For at deltage i konkurrencen skal man booke en prøvetur i en af KIA’s modeller. Alle der booker en prøvetur fra den 4. august til og med den 31. august er med i konkurrencen.

Læs mere om KIA Cold Hawaii Surf Tour og konkurrencen www.kiamotors.dk/cold-hawaii

Related links

Emner

Tags


KIA Motors Europe er den europæiske salgs-, marketing- og servicedivision af KIA Motors Corporation. Divisionen har hovedkvarter i Frankfurt i Tyskland og dækker 30 markeder i Europa.

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – Producent af kvalitetsbiler til de ungdommelige – blev grundlagt i 1944 og er Koreas ældste bilproducent. KIAs ti produktions- og samlefabrikker er fordelt på fem lande, og de producerer over 2,7 millioner biler om året, og bilerne sælges og serviceres via et netværk af distributører og forhandlere i ca. 150 lande. I dag har KIA ca. 48.000 ansatte på verdensplan og en årlig omsætning på 43 milliarder dollar. KIA er hovedsponsor for Australian Open i tennis og er FIFAs officielle partner fra bilbranchen – FIFA er hovedorganet bag VM i fodbold. KIA Motors Corporations slogan – ”The Power to Surprise” – er et udtryk for KIAs globale ønske om at overraske verden ved at tilbyde spændende og inspirerende oplevelser, som overgår forventningerne.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk). KIA Import Danmark AS, der startede herhjemme i 1996, har hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Med et salgstal for 2014 på 10.000 biler, har KIA bevist, at vi har styrken til at fastholde vores position og dermed bevarer et realistisk udgangspunkt til at indfri vores vision som top 5 mærke. KIA har fortsat produktpaletten til at leve op til denne ambitiøse målsætning, og ved fortsat at fokusere på at overstige kundernes forventning, kan vi fastholde gamle kunder og tiltrække nye.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Relateret materiale