Gå til indhold
419.999 kr. er et sensationelt tilbud på Kias populære elektriske kraftkarl, EV6 GT
419.999 kr. er et sensationelt tilbud på Kias populære elektriske kraftkarl, EV6 GT

Pressemeddelelse -

Kia Danmark sætter prisen ned på deres 585-hestes EV6 GT med 70.000 kr.

Fredericia, den 21. august 2024 – Kia Import Danmark har i dag annonceret en prisnedsættelse, der må betegnes som en sand sensation for elbilentusiaster. Den kraftfulde Kia EV6 GT med hele 585 hestekræfter får en prisnedsættelse på 70.000 kr.

Den populære Kia EV6 GT har tidligere været udsat for en prisnedsættelse på 82.700 for lagerbiler. Nu sættes prisen yderligere ned med 70.000 kr. og sælges for bare kr. 419.999.

EV6 GT har AWD og kommer som standard med et batteri på 77,4 kWh, hvilket leverer 585 hk, og en elektrisk rækkevidde på op til 424 km. Kia EV6 GT-modellens sportslige detaljer og den brede og selvsikre fremtoning giver bilen en umiskendelig synlighed på vejen fra den iøjnefaldende frontklap med den særlige GT-kølergrill og -kofanger til det stærkt skulpturelle karrosseri. Denne crossover er ikke bange for at vise sin sportslige side – og vækker begejstring på alle måder på enhver køretur.

Dertil kommer en udstyrsliste så lang som en teenagers ønskesky – hvilket inkluderer bl.a. Head-up display m. AR, glassoltag, sportskålsæder i ruskind, el-bagklap, LED kørelys, LED baglygter, LED forlygter med adaptiv styring af langlys, Drivemode Select (ECO, Normal, Sport, GT, Custom), P-sensor for og bag, regnsensor, varme i for- og bagsæder, varme i rattet, 12,3” touch m. navigation og Kia Connect, 12,3” fuldt digital instrumentering, Meridian lydanlæg m. 14 højtalere, 360 graders kamera, adaptiv fartpilot, fjernbetjent parkeringsassistent, udvidet nødbremse, udvidet vejbaneassistent, udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel og Limited Slip Differentiale.

Dette ekstraordinære tilbud bringer den avancerede og højtydende elbil endnu tættere på danske bilkøbere, som søger kompromisløs ydelse, innovation og elektrisk drivlinje.

Med denne prisnedsættelse bliver EV6 GT et endnu mere attraktivt valg for bilister, der ønsker at kombinere kraftfuld acceleration, førsteklasses teknologi til en markant reduceret pris. Den nye prissætning matcher den danske importørs tidligere vanvittige tilbud på udvalgte Niro EV modeller, som i juni måned fangede opmærksomheden hos mange elbilkøbere og skabte stor efterspørgsel.

"Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder denne helt exceptionelle mulighed " siger Rasmus Aagaard, CEO hos Kia Import Danmark. "Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige værdi for pengene, og vi er overbeviste om, at denne nye prissætning vil tiltrække mange nye kunder til vores populære EV6, og i GT modellen får man en elbil fra øverste hylde. Tilbuddet er en unik mulighed for dem, der søger en højtydende elbil, som samtidig er økonomisk attraktiv."

Kia EV6 GT er udstyret med to elektriske motorer, der leverer en samlet ydelse på 585 hestekræfter, hvilket sikrer en lynhurtig acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 3,5 sekunder. Bilen er desuden designet på Kias banebrydende E-GMP platform, der sikrer en lang rækkevidde, hurtig opladning og en rummelig kabine med plads til hele familien.

Denne prisnedsættelse er tilgængelig hos alle autoriserede Kia-forhandlere i Danmark og gælder for en begrænset periode. Interesserede kunder opfordres til at besøge deres lokale Kia-forhandler snarest for at sikre sig denne exceptionelle Bil. Den blev Årets Bil i Europa 2022, og nu kan den blive din.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark