Gå til indhold
Med en rækkevidde op til 528 km, en enestående ydeevne og ultrahurtig opladning redefinerer EV6 betydningen af elektrisk mobilitet
Med en rækkevidde op til 528 km, en enestående ydeevne og ultrahurtig opladning redefinerer EV6 betydningen af elektrisk mobilitet

Pressemeddelelse -

Kia EV6 nomineret til Årets Bil i Europa 2022

Fredericia, den 29. november 2021 – Den helt nye Kia EV6 er blevet nomineret til titlen som Årets Bil i Europa (Car og the Year, COTY). Den innovative elektriske crossover var oppe mod yderligere 60 nye modeller lanceret i år, og er nu blevet udvalgt af de i alt 61 COTY-jurymedlemmer fra 23 lande til finalefeltet på 7 nominerede. Den samlede COTY-vinder bliver offentliggjort den 28. februar.

Det er blot en måned siden EV6 blev lanceret i Europa, men den har allerede gjort stort indtryk hos medier og potentielle købere, med forudbestillinger der er væltet ind i en hidtil uset strøm pga. den store efterspørgsel efter den nye model. Takket være ultrahurtig opladning, en rækkevidde på 528 km og blændende ydeevne er EV6 en almindelig elbil, der er værdig til sammenligning med mange premium-modeller.

Kia-mærket genopfandt sig selv i begyndelsen af 2021 med et nyt navn, nyt logo og en helt ny design strategi ved navn 'Opposites United'. EV6 er den første model, der blev lanceret under denne nye retning og er Kias første dedikerede elbil baseret på den helt nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

Jason Jeong, præsident hos Kia Europe, kommenterede: "Kia er stolt af at stå skulder ved skulder med nogle af de største eksempler på moderne mobilitet. Efter de to nomineringer af Ceed i sin første og tredje generation og den til Stinger, er nomineringen af den helt nye EV6 en anerkendelse af vores fremskridt og understreger vores forpligtelse til at levere bæredygtige mobilitetsløsninger. Vi ønsker de øvrige nominerede held og lykke i kampen om titlen som Årets Bil i Europa 2022”.

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark