Gå til indhold
En potentiel dobbeltsejr for Kia EV9 ved World Car Awards 2024 ville markere endnu en vigtig milepæl for Kia
En potentiel dobbeltsejr for Kia EV9 ved World Car Awards 2024 ville markere endnu en vigtig milepæl for Kia

Pressemeddelelse -

Kia EV9 er blandt de tre nominerede til to titler ved 2024 World Car Awards

Fredericia, den 29. februar 2024 – Den helt nye Kia EV9 er netop nomineret i top tre i to kategorier ved den kommende 2024 World Car Awards. Udvælgelsen placerer den fuldt elektriske EV9 som en kandidat i den sidste bedømmelsesrunde om titlerne som hhv. World Car of the Year og World Electric Vehicle.

World Car Awards blev indviet i 2003 og er kendt globalt som benchmark for en i særklasse enestående præstation i bilindustrien. Anerkendelsen til Kia EV9 i dette års World Car Awards kommer fra en jury på mere end 100 dygtige biljournalister globalt.

Top tre finalisten i kategorierne World Car of the Year 2024 og World Electric Vehicle 2024, EV9 er Kias første dedikerede EV med tre sæderækker. Flagskibs-SUV'en, der inkarnerer et modigt og moderne design, tilbyder det seneste nye inden for EV-teknologi samt enestående alsidighed og generøs plads til alle passagerer.

En potentiel dobbeltsejr for EV9 i år ville markere endnu en vigtig milepæl for Kia efter sejre ved World Car Awards med Kia Telluride i 2020 og Kia EV6 GT i 2023.

De endelige vindere vil blive annonceret live ved World Car Awards-ceremonien under 2024 New York International Auto Show (NYIAS) den 27. marts 2024.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark