Gå til indhold
Priserne ved Good Design Awards 2023 markerer den seneste succes for Kias transformerende 'Opposites United'-designfilosofi
Priserne ved Good Design Awards 2023 markerer den seneste succes for Kias transformerende 'Opposites United'-designfilosofi

Pressemeddelelse -

Kia EV9 er dobbeltvinder ved Good Design Awards

Fredericia, den 17. januar 2024 – Kia har vundet to prestigefyldte priser ved Good Design Awards 2023, der anerkender mærkets dedikation til engagerende design udtrykt gennem mærkets transformerende 'Opposites United'-designfilosofi.

Kias 'Opposites United'-designfilosofi blev første gang afsløret i 2021, med inspiration fra de kontraster, der er mellem naturen og civilisationen. Filosofien er mere end blot designet af mærkets bilmodeller, og kommunikerer virksomhedens vilje til, på en kompatibel måde, at fremme to vitale felter, der er kommet i modstrid med hinanden - menneskelig komfort og opretholdelse af en bæredygtig natur. Den banebrydende designfilosofi debuterede i den prisvindende EV6 og vil blive udmøntet på tværs af mærkets målrettede line-up af i alt 15 fuldt elektriske modeller inden 2027.

I tilfældet med EV9'ens design er dette markeret med enkle, klare linjer og overflader, der udstråler selvtillid, klarhed og ro i lige grad, samt en signatur "Digital Tiger Face", som leverer et visionært og futuristisk look.

Kias designere stræbte efter at give den syv-sæders EV9 en hidtil uset visuel appel, der unikt harmoniserer enkeltheden af en EV med robustheden af en SUV og øger pladsudnyttelsen med en slank profil. De implementerede også et robust, men alligevel raffineret udvendigt design ved at bruge den visuelle symbolik af polygoner og trekanter.

"Med EV9 havde vi til formål at skabe et friskt design, som ikke kun bryder med normerne, men som instinktivt kommunikerer bilens renhed, funktionalitet og sikkerhed indeni," sagde Karim Habib, Executive Vice President og Head of Kia Global Design. "Dette er i overensstemmelse med Kias overordnede designfilosofi, som søger at give brugerne mulighed for at få mest muligt ud af deres liv ved at levere spændende produkter, innovativt interiør og bekvemme tjenester, der inspirerer kunderne og frigør dem til at udøve de aktiviteter, de nyder. mest."

EV9’ens Kia infotainmentsystem 'Ki' understreger mærkets identitet med fokus på de visuelle koncepter hos Opposites United. En skrå linje, der repræsenterer stigende tendenser, anvendes på tværs af infotainment-elementer, fra ikoner til skrifttyper, til instrumentgruppen, som en central reference.

Denne diagonale kant fremmer et karakteristisk og samlet look, samtidig med at enkelheden bevares. Brugeroplevelsen er designet til at være mere intuitiv og nem at afkode med en panoramaskærm, der gør det nemmere for brugerne at genkende symboler og afkode eksempelvis ladeinformationer og andre køredata. Kias nye infotainmentsystem præsenterer en grafisk stil, som ikke kun stemmer overens med mærkets tilstræbelser, men som også komplementerer bilens design og anvender rare, genkendelige farver for at afrunde en unik og moderne Kia oplevelse.

"Med dette intuitive og attraktive design har vi givet vores kunder en velkendt og komfortabel brugerflade for at forbedre deres samlede oplevelse," sagde Haeyoung Kwon, Vice President og Head of Infotainment Development Center. "Vi er stolte af at tilbyde disse prisvindende funktioner, der virkelig prioriterer vores værdsatte kunders behov og tilfredshed."

Good Design Awards-programmet fejrer sit 73 års jubilæum og er en af de ældste designkonkurrencer i verden. Hvert år udvælger programmet de allerbedste produktdesigns og grafikker, der har chartret nye retninger for innovation og skubbet rammen for konkurrencedygtige produkter på verdensmarkedet. For mere information om Good Design Awards, besøg venligst den officielle hjemmeside: https://www.good-designawards.com/

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark