Gå til indhold
Kias dobbelt-triumf ved World Car Awards 2024 bevidner EV9s klasseledende udmærkelse i autobranchen
Kias dobbelt-triumf ved World Car Awards 2024 bevidner EV9s klasseledende udmærkelse i autobranchen

Pressemeddelelse -

Kia EV9 tager dobbeltsejr ved World Car Awards 2024

Fredericia, den 2. april 2024 –Kia EV9 har opnået en bemærkelsesværdig dobbeltsejr ved World Car Awards 2024. Ved World Car Awards 2024-ceremonien på New York Auto Show, blev EV9 afsløret som vinder af de prestigefyldte titler som både World Car of the Year og World Electric Vehicle.

World Car Awards 2024 blev kåret af en jury på 100 fremtrædende motorjournalister, der repræsenterer 29 lande. De anerkendte Kia EV9 for dens innovative design, rummelige syv-sæders interiør og konkurrencedygtige prisniveau. Baseret på E-GMP-platformen er EV9 den første Kia med fjerde generations batteriteknologi for forbedret ydeevne.

World Car Awards, der blev etableret i 2003, er kendt globalt som en førende standard for klasseledende udmærkelse i autobranchen, og fejrer bemærkelsesværdige resultater inden for en hurtigt skiftende bilindustri. Forud for 2024-ceremonien havde Kia allerede vundet tre sejre ved World Car Awards - Telluride som World Car of the Year og Soul EV som World Urban Car i 2020, og Kia EV6 GT som World Performance Car of the Year i 2023.

"Vi er enormt beærede over, at Kia EV9 er kåret til World Car of the Year 2024 og World Electric Vehicle 2024. Denne triumf er et vidnesbyrd om vores urokkelige forpligtelse til at skubbe grænserne for teknologi og fremragende design. Kia EV9s fortsatte succes vil drive os til at blive ved med at levere exceptionelle bilmodeller, der redefinerer køreoplevelsen for kunder over hele verden," sagde Ho Sung Song, President og CEO hos Kia.

Kia kan tilføje de to nye World Car Awards til et allerede imponerende væld af priser for Kia EV9. Siden introduktionen som Kias første dedikerede elektriske SUV med 3 sæderækker, har EV9 høstet en række priser, herunder vinder af kategorien, Familiebiler i ”Golden Steering Wheel Awards”, ”North American Utility Vehicle of the Year 2024” og ”Bedste Premium SUV” ved “Newsweek Autos Awards 2023”.

"EV9 er en klar manifestation af Kias vision og yderligere bevis på vores dedikation til at levere kvalitet. De to World Car Awards cementerer Kias position som frontløber inden for innovative mobilitetsløsninger. Vi deler denne ære med vores globale teams, som har bidraget med deres yderste indsats for at drive EV9's succes," sagde Sean Yoon, præsident og administrerende direktør for Kia North America og Kia America.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark