Gå til indhold
Lahoz skal fortsætte arbejdet med at styrke mærkets anseelse for elektrificering i linje med lanceringerne af nye hybrid- og elektriske produkter.
Lahoz skal fortsætte arbejdet med at styrke mærkets anseelse for elektrificering i linje med lanceringerne af nye hybrid- og elektriske produkter.

Pressemeddelelse -

KIA Motors Europe udnævner Carlos Lahoz til ny marketingdirektør

Fredericia, den 9. januar 2020 - KIA Motors Europe har udnævnt Carlos Lahoz til deres nye marketingdirektør med omgående virkning. Lahoz får ansvaret for mærkets marketing- og kommunikationsprogrammer og vil være ansvarlig for KIAs digitale marketing, brand- og strategiske marketingplanlægning, medierelationer, sociale medier og brandoplevelse i den europæiske region.

Når Carlos Lahoz tiltræder i KIAs europæiske ledelsesteam udfylder han den ledige stilling efter Artur Martins, der for nylig tiltrådte en stilling i KIAs globale hovedkvarter i Seoul, Korea. Lahoz vil således rapportere direkte til Emilio Herrera, Chief Operating Officer for KIA Motors Europe.

”Dette er en særlig spændende periode for KIA, da mærket styrker sit omdømme som et smart, tilgængeligt og elektrificeret brand i Europa,” kommenterer Emilio Herrera. ”Med flere elektriske og hybridmodeller på vej, vil Carlos samarbejde med marketingteams over hele Europa og i Korea for at sikre, at KIA fortsætter med at engagere og kommunikere med nuværende og potentielle kunder på de mest effektive måder. Hans indgående viden om, hvordan koncernen fungerer, kombineret med indsigt i, hvad vores kunder ønsker af deres biler og vores brand, gør ham ideel til rollen. ”

Lahoz har mere end to årtiers erfaring fra bilindustrien. Senest som direktør for strategisk planlægning og drift i KIA Motors Europe, hvor han de sidste fem år har fungeret som ansvarlig for virksomhedens langsigtede forretningsstrategi, CO2-styring og salgsplanlægning. Han var også ansvarlig for virksomhedens europæiske produktion og overvågede driftsplanlægningen på KIAs europæiske produktionsanlæg i Žilina, Slovakiet. Før han kom til KIA Motors Europe, fungerede han som Senior Manager, Business Planning hos KIA Motors Iberia.

Carlos Lahoz er spansk statsborger, 44 år gammel – og har en grad i økonomi fra University of Zaragoza, Spanien og en udøvende MBA fra IE Business School i Madrid, Spanien. Han har også afsluttet et Global Professional Program fra Wharton School ved University of Pennsylvania i USA. Lahoz taler flydende spansk, engelsk og italiensk og taler også tysk på middel-niveau.

KIAs europæiske hovedkontor er baseret i Frankfurt, Tyskland og fører tilsyn med 39 markeder i hele Europa og Kaukasus.

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS har de sidste par år leveret rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2019 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for tredje år i træk.

Pressekontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / COO +45 3061 1161

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Danmark
Hauløkkevej 4
7000 Fredericia
Denmark