Gå til indhold
Den helt nye Sportage er den første Kia-model, der fås i to forskellige varianter med hver sin akselafstand, afhængigt af region
Den helt nye Sportage er den første Kia-model, der fås i to forskellige varianter med hver sin akselafstand, afhængigt af region

Pressemeddelelse -

Kia præsenterer ny Sportage - den ultimative urbane SUV

Fredericia, den 6. juli – Femte generation af Kia Sportage er omhyggeligt udformet fra grunden til at være den ultimative urbane SUV.

Den helt nye Sportage symboliserer det banebrydende DNA fra Kia. Sportages tidligere succes er dybt forankret i en tankegang om konstant fornyelse. Under det nye Kia-mærke bidrager femte generation Sportage yderligere innovation, der løfter brandet til nye højder.

I dag er nye billeder af den globale version af den helt nye Sportage blevet afsløret. I september vil Kia Europe afsløre en dedikeret europæisk version af Sportage for første gang i modellens 28-årige historie.

Den helt nye Sportage er udviklet med en ny arkitektur og kombinerer et førercentreret design med et avanceret premium-interiør med en integreret buet skærm, der huser de nyeste fremskridt inden for opkoblingsteknologi.

Designerne fokuserede også på at skabe et behageligt rum for alle passagerer. En intelligent udnyttelse af pladsen sikrer, at alle i Sportagen kan drage fordel af klasseledende hoved- og benplads. SUV'en sætter også benchmarket for bagagekapacitet og understreger bilens familievenlige praktiske funktionalitet.

Den helt nye Sportage er også førende inden for sikkerhed med både passive og aktive højteknologiske systemer - inklusive Kias omfattende ADAS pakke med avancerede førerassistentsystemer.

For at skabe en dynamisk, engagerende og optimal køreoplevelse præsenterer den helt nye Sportage adskillige innovative teknologiske gennembrud, inklusive Kias E-Handling-system, der forbedrer bilens dynamiske ydeevne og øger smidighed og stabilitet. En ny generation af elektrisk kontrolophæng (ESC) giver optimal komfort og overlegne sikkerhedsniveauer ved alle forhold takket være den kontinuerlige dæmpningskontrol i realtid.

Et terræn mode giver Sportagen fremragende køreegenskaber under mere udfordrende forhold som sne, mudder og sand, hvilket giver føreren mulighed for at forfølge mere eventyrlystne fritidsaktiviteter.

Avancerede drivlinjer gør den helt nye Sportage til en meget økonomisk model med lave emissioner, men sparsommeligheden er parret med en jævn og meget responsiv ydelse, hvilket resulterer i en SUV, der er energisk, sporty og sjov at køre.

Den helt nye Sportage er den første Kia-model, der fås i en variant med lang akselafstand og en med kort akselafstand, afhængigt af region, hvilket sikrer, at femte generationens familie fuldt ud opfylder de forskellige og specifikke behov på alle markeder.

”Vores nye Sportage er en ægte inspiration til SUV-kategorien i enhver forstand,” sagde Artur Martins, Senior Vice President og chef for Global Brand and Customer Experience Division hos Kia Corporation. ”Det være sig det fremtidsorienterede design, det fantastiske interiør, næste generations teknik, effektive og responsive drivlinjer, de højeste niveauer af sikkerhedssystemer eller de nyeste tekniske gennembrud, der garanterer en engagerende og optimal kørsel - den helt nye Sportage er den ultimative urbane SUV.”

Emner

Kategorier


Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år). 

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark