Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

KIA vinder tre priser i forbindelse med iF design Awards

Pressemeddelelse   •   Feb 12, 2018 09:30 CET

2018 er andet år i træk, hvor KIA har vundet tre iF-priser, og det er 9. år i træk, koncernen modtager en iF-pris

Fredericia, den 12. februar 2018 – KIA Motors har vundet tre prestigefyldte ”iF design”-priser i 2018, hvilket styrker mærkets ry for imponerende bildesign. Den nye KIA Stinger fastback sportssedan, den kompakte crossover Stonic og bybilen Picanto blev alle tildelt priser i kategorien ”Produktdesign”.

2018 er andet år i træk, hvor KIA har vundet tre iF-priser, og det er 9. år i træk, koncernen modtager en iF-pris. Med de seneste tre priser har producenten sammenlagt vundet 15 iF-designpriser.

KIA vinder 3 iF designpriser for modellerne Stinger, Stonic & Picanto

Stinger, som er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt, forener klassisk gran turismo-design og en rummelig og sikker kabine. Med inspiration fra 1970’ernes grand tourer-modeller byder Stinger på elegante fastback-proportioner og en muskuløs form langs siderne, hvilket fremhæver kraftudfoldelsen via baghjulstrækket.

Stonic, som også er designet i Frankfurt, er KIAs første kompakte crossover, og den byder på et imponerende og dristigt udvendigt design kombineret med en høj siddeposition og en praktisk SUV-størrelse. Den er den mest individualiserbare KIA, der nogensinde er fremstillet, og køberne kan vælge mellem mange 2-farvede kombinationer og forskelligt indtræk.

Tredje generation af KIA Picanto – KIAs mindste model – tilfører en ungdommelig og energisk karakter til A-segmentet. Den har et iøjnefaldende nyt design og en hightech-kabine i høj kvalitet med stort potentiale for individualisering. På trods af bilens kompakte dimensioner gør Picantos intelligente design den til en af de mest rummelige biler i klassen.

iF design Award 2018: 6.400 deltagende produkter fra 54 lande

Siden starten i 1953 er iF design Award blevet en af verdens vigtigste priser for fremragende design. Prisen har udgangspunkt i produktudstillingerne "Formgerechte Industrieerzeugnisse" (godt industrielt design), der blev startet af Hannover Messe, og den er nu en af verdens største designkonkurrencer. I 2018 tilmeldte virksomheder fra 54 lande i alt 6.402 produkter til bedømmelse hos den uafhængige jury bestående af 63 eksperter i design.

iF design Award uddeles i syv kategorier: produkt, emballage, kommunikation, servicedesign/UX, arkitektur, indvendigt design og professionelle koncepter. KIAs nye modeller blev hædret i kategorien "Produktdesign".

Den officielle præsentationsceremoni for iF design Awards 2018 finder sted den 9. marts 2018 i BMW Welt i München. Et udvalg af prisbelønnede produkter vil også blive udstillet på iF-designudstillingen i HafenCity i Hamborg. Derudover kan alle vinderne ses på iF-hjemmesiden www.ifdesign.de og via ”iF design”-appen til smartphones.

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS havde et travlt og spændende 2017 med intet mindre end 7 ny-bils lanceringer. 2018 byder måske på knap så mange store nyheder, men dog usædvanlig mange spændende opdateringer. Den største nyhed bliver introduktionen af den helt nye Ceed i starten af 2. halvår. Og med en særdeles stor efterspørgsel på plug-in-hybrid modeller, står KIA stærkt med to skarpe PHEV modeller i hhv. Niro PHEV og Optima PHEV. Selvom KIA debuterede på markedet for plug-in-modeller sidste år, lykkedes det med et flot salgstal på 205 plug-in-modeller at gå ud af 2017, som det bedst sælgende plug-in-hybrid mærke på personbiler.

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});