Gå til indhold
Knap er den nye KIA XCeed lanceret, før den nomineres til Årets Bil i Danmark 2020. Foto: Lars Krogsgaard
Knap er den nye KIA XCeed lanceret, før den nomineres til Årets Bil i Danmark 2020. Foto: Lars Krogsgaard

Pressemeddelelse -

KIA XCeed er nomineret til Årets Bil i Danmark 2020

Fredericia, den 11. oktober 2019 - En jury på 24 uafhængige danske motorjournalister har efter to dages testkørsel på og omkring FDM Jyllands-Ringen fundet de fem finalister til kåringen af Årets Bil i Danmark 2020. Vinderen afsløres onsdag den 27. november.

Onsdag eftermiddag den 9. oktober kunne formanden for Danske Motorjournalister, Karsten Lemche, afsløre de fem biler, som har opnået flest stemmer ud af de i alt 24 kandidater fra diverse bilmærker og segmenter.

De fem nominerede til titlen som Årets Bil i Danmark 2020 er i alfabetisk rækkefølge: BMW 1-Serie, BMW 3-Serie, KIA Xceed, Peugeot 208 og Tesla Model 3.

Knap er den nye KIA XCeed lanceret, før den nomineres til Årets Bil i Danmark 2020

De første XCeed modeller er først lige ankommet til de danske KIA forhandlere og samtidig nomineres bilen til titlen som Årets Bil i Danmark 2020.

COO hos KIA Import Danmark; Rasmus Aagaard er stolt af endnu en finaleplads: "Vi er stolte af, at KIA for andet år i træk lancerer en model, der findes værdig til titlen som Årets Bil i Danmark. Nomineringen af XCeed til titlen i 2020 bekræfter vores egen fornemmelse af, at XCeed er en utrolig vellykket bil. Og den bliver en meget vigtig model for KIA i Danmark".

Salget af XCeed starter denne måned til priser fra 250.000,- kr

KIA XCeed er en ny urban crossover fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback.

Med et udvalg af turbomotorer med højt omdrejningstal er den én af de mest effektive modeller i sin klasse. 

XCeed fås med tre forskellige turbo benzinmotorer (T-GDi). Den 3-cylindrede 1,0-liters T-GDi-motor yder 120 hk, mens den 4-cylindrede 1,4-liters T-GDi-motor leverer 140 hk. Og som den kraftigste motor i XCeed-modelprogrammet fås den højtydende 1,6-liters T-GDi-motor med en ydelse på 204 hk.

KIA XCeed fås desuden med en 1,6-liters dieselmotor med 136 hk. 

Med undtagelse af 1,0-liters T-GDi-motoren kan alle motorer kombineres med 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. 

1,0-liters-motoren er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse og starter fra kr. 250.000,-.

Se hele modelprogrammet her

Emner

Kategorier


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS leverede i 2018 en rekordomsætning. Det danske bilmarked har bevæget sig i retning af større og bedre udstyrede biler samtidig med en hastigt stigende efterspørgsel på miljøvenlige biler. KIA Danmark har formået netop at øge salget i disse vækstsegmenter, og går ud af 2018 som det bedst sælgende plug-in hybrid mærke i Danmark for andet år i træk.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark