Gå til indhold
Kia Charge abonnenterne har allerede tilsammen gennemført mere end 2 millioner ladesessioner
Kia Charge abonnenterne har allerede tilsammen gennemført mere end 2 millioner ladesessioner

Pressemeddelelse -

Kias succesfulde ladetjeneste, Kia Charge når +100.000 abonnenter

Fredericia, den 1. maj 2024 – Siden lanceringen i september 2021 sammen med Kia EV6 har Kia Charge været den overordnede paraply for Kias ladeløsning i Europa. På den korte tid har Kias ladetjeneste nu nået +100.000 abonnementer, en væsentlig milepæl på Kias rejse mod at blive det førende mærke for elektrisk mobilitet i Europa.

Kia Charge giver i øjeblikket adgang til mere end 700.000 ladepunkter i 28 lande over hele Europa, hvor 60 % af af Kias elbilejere bruger tjenesten. Kunderne har allerede tilsammen gennemført mere end 2 millioner ladesessioner ved at bruge enten deres kort eller aktivere opladningen via Kia Charge-appen.

Kia Charge-tjenesten er en del af virksomhedens strategi om at gøre elektrisk kørsel nemmere og mere tilgængelig for en bred skare af bilkøbere. Det sikrer, at Kia-kunder får den bedste teknologi og tjenester, der forenkler og forbedrer deres hverdag med elbil.

"Kia Charge's stigende popularitet er et bevis på, at det konsoliderede koncept med ét ladekort er præcis, hvad kunderne har brug for, og det hjælper dem med nemt at få adgang til ladestationer, hvor og når de vil," siger Martin Enthofer, Director Customer Experience strategy and solutions hos Kia Europe. "Tjenesten tilbyder også fuld prisgennemsigtighed, uden nogen skjulte udgifter, for et ladenetværk, der fortsætter med at vokse uge for uge."

Kia Charge tilbyder kunder med vidt forskellige ladebehov – en enkelt tjeneste til opladning, herunder ruteplanlægning, autentificering, kontostyring og betaling. Kunden kan vælge den løsning, der er den rigtige til sit behov, med "Easy", en betalingsmulighed uden abonnement eller "Plus", til mere intensivt brug med et abonnement, der tilbyder en nedsat pris.

Kia Charge giver nem og komfortabel adgang til offentlig ladeinfrastruktur, med det formål at gøre e-mobilitet enkel og ligetil, hvilket understøttes af en dedikeret app og hjemmeside. Idet Kia Charge samler de offentlige ladestandere fra flere forskellige operatører, både herhjemme og i de øvrige europæiske lande, i én enkel løsning, giver det kunden adgang til et ladenetværket på omkring 700.000 ladepunkter i 28 europæiske lande. Heraf har IONITY-netværket i øjeblikket mere end 600 ladesteder og mere end 3.600 HPC-ladepunkter i 24 europæiske lande. Og som nylig annonceret i forbindelse med Kia 2024 CEO investor day, vil Kia bidrage til udvidelsen, så de bliver til mere end 17.000 lynladestationer langs motorvejene i Europa inden 2030 gennem sit partnerskab med IONITY.

Kia Charge understøtter Kia EV Route Planner, hvor bilens navigationssystem registrerer ladestationer langs ruten og tilføjer dem som waypoints automatisk. Denne opkoblede løsning udvides til at omfatte visning af interessepunkter, som kan tilføjes undervejs, hvilket giver kunden yderligere bekvemmelighed, samtidig med at den overordnede ladeoplevelse forbedres. Det samme kort deles mellem Kia Charge-appen og bilens infotainmentsystem, så alle ladepunkter er tilgængelige, uanset hvilken navigation du bruger.

I fremtiden udvikler Kia yderligere løsninger, der gør det muligt for kunden at bruge Kia Charge til at styre deres elbil-opladning hjemme eller på arbejdspladsen og drage fordel af tovejsopladning, såsom vehicle-to-grid (V2G) og vehicle-to-home (V2H). Et pilotprojekt i Holland ser i øjeblikket på måder at berige Kia Charge-oplevelsen på med tilføjelse af solpaneler, samarbejde med energiselskabet, Vattenfall og smart opladning (V1G). Målet er at forbedre den daglige ladeoplevelse, oplade ved hjælp af vedvarende energi og afhjælpe overbelastning af elnettet under spidsbelastning.

*Nuværende priser er 0 DKK/måned for "EASY" (4,50 DKK pr. session plus 10 % energitillæg) eller 50 DKK/måned for "Plus" (med 15 % prisreduktion på kWh-prisen).

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (group.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark