Gå til indhold
KIAs frække B-SUV model; Stonic er nu tilgængelig i Danmark fra kr. 182.753,-
KIAs frække B-SUV model; Stonic er nu tilgængelig i Danmark fra kr. 182.753,-

Pressemeddelelse -

Nu lanceres Danmarks billigste plug-in hybrid - og den frækkeste B-SUV

Fredericia den 3. november 2017 – Danskerne er glade for de højbenede biler, og i denne måned kan KIA lancere intet mindre end to af slagsen. Det drejer sig om KIAs nye smarte SUV i B-segmentet; Stonic og Niro crossover modellen som plug-in hybrid. Begge modeller kan nu opleves hos KIA forhandlerne landet over, som tilmed holder ekstraordinært åbent i weekenden den 18. – 19. november.

KIA Stonic

Den nye KIA Stonic er iøjnefaldende og har et selvsikkert SUV-inspireret design, som kombinerer adrætte køreegenskaber med en medrivende køreoplevelse. Modellen kommer i 20 forskellige farvekombinationer samt fire interiørfarver, så kunden kan kreere sin helt egen Stonic.

Prisen på en KIA Stonic starter ved 182.753,- for en 1,2 benziner i udstyrsvarianten Vision med bl.a. AEB nødbremse, vognbaneassistent, fartpilot med speedlimiter, el-justerbare sidespejle med varme, aircondition, projektionsforlygter, LED kørelys, tågelygter for, 7” audio display, Apple CarPlay/Android Auto, Bluetooth med stemmestyring, 15” alufælge, tagræling, fjernlysassistent og træthedsregistrering.

Attraktiv introduktionsmodel med ekstraudstyr uden beregning

Herudover kommer bilen i yderligere 3 udstyrsvarianter; Comfort, Advance og Premium. Og i forbindelse med lanceringen har den danske KIA importør strikket en introduktionsmodel (Stonic Advance Intro Edition) sammen til kr. 199.999,- med klimaanlæg, regnsensor og privacy glass uden beregning. Herudover er bilen udstyret med bl.a. 7” touchskærm m. bakkamera, bluetooth med stemmestyring, Apple Carplay/ Android Auto, bakalarm, varme i forsæder, varme i rattet samt fartpilot med speedlimiter.

Motorer

Udover 1,2 benzinmotoren med 84 hk fås Stonic også med en 1,0 turbo benzinmotor, som yder 120 hk og en 1,4 benzinmotor med 100 hk uden turbo. Udvalget af motorer fuldendes af en effektiv 1,6 dieselmotor med 110 hk og modelprogrammets laveste brændstofforbrug på 23,8 km/l. Se hele modelprogrammet her.

KIA Niro plug-in hybrid

KIA Niro plug-in hybrid er allerede en succes længe før den officielle lancering. Dels fordi danskerne er blevet modne til ladeløsningen, når det gælder hybridmodeller, hvor en situation med et tomt batteri, ikke er så fatal som ved en ren elbil. Og dels hjulpet godt prismæssigt med de nye bilafgifter. Prisen for en Niro plug-in hybrid starter ved den helt fænomenale pris på kr. 263.595,-.

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og ultralave emissioner takket være den avancerede nye plug-in-hybriddrivlinje.

Bilen er fra bunden konstrueret som en dedikeret hybridbil, og Niros attraktive og moderne design får bilen til at skille sig ud blandt konkurrenternes mere konservative hybridmodeller.

Hybrid drivlinjen

Niro Plug-in Hybrid kombinerer en økonomisk 1,6-liters GDI-motor med en 8,9 kWh litium-polymer-batteripakke med høj ydelse. Med tilføjelsen af Niro plug-in hybrid reduceres emissionerne markant i forhold til den mere konventionelle Niro hybrid – CO2-emissionerne reduceres til 29 g/km (ved blandet kørsel, NEDC), og bilen byder på en emissionsfri rent elektrisk rækkevidde op til 58 km eller kombineret med benzinmotoren imponerende 76,9 km/l.

Det danske modelprogram

Modelprogrammet på Niro plug-in hybrid består af 3 varianter; Vision, Comfort og Advance. Prisen på en KIA Niro plug-in hybrid starter som nævnt ved kr. 263.595,- for en Vision model med bl.a. AEB nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5” touchskærm, LED kørelys, LED baglygter, sædevarme og 16” alufælge. Se hele modelprogrammet her

Emner


KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kunne sidste år fejre 20 års jubilæum i Danmark med endnu et flot salgsresultat på over 11.000 enheder, som er med til at forankre KIAs position i markedet, og bekræfter at KIA har kundernes tillid. 2017 byder på rigtig mange nye modeller - blandt andet helt ny Rio og helt ny Picanto, som står for en stor del af KIAs salg i Danmark. Og ikke mindst high performance modellen; Stinger, som repræsenterer et endnu uudforsket territorium for KIA, skal revolutionere den måde, folk opfatter brand'et og føre KIA ind i en ny tidsalder. 

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark