Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Introduktion af ny KIA cee’d den 7.-8. november

Nyhed   •   Okt 29, 2015 16:04 CET

Er du til forførende GT-Line med strømlinet design eller fornuftig familiebil med plads til både hverdag og køreglæde, så oplev den nye KIA cee’d til Åbent Hus i weekenden den 7.-8. november.

Den nye KIA cee’d har bibeholdt det populære udseende med den anerkendte tiger nose-signaturgrill, som med kromdetaljer rundt om de integrerede tågelygter og markeret stødkofanger, giver fronten et moderne løft. Tilsvarende er bagkofangeren ændret med sportslige reflekser og LED-baglygter som løfter cee’d’ens lyssignaturlys om natten.

Den nye version af cee’d, cee’d GT-Line byder på dynamisk køreglæde og sportslig look indvendigt såvel som udvendigt. Med sportslig for- og bagkofanger, kromdetaljer og nydesignet 18” alufælge skiller GT-Line sig ud fra resten af cee’d familien. Indvendigt gennemføres GT-Lines’ sportslige udtryk med alupedaler, GT-Line rat og sæder samt sort loft og dørbeklædning. GT-Line versionen fås både i cee’d 3 og 5 dørs samt den rummelige cee’d SW.

Ny 1.0 Turbomotor og 7 trins DCT gearkasse

Som den første af KIA’s modeller introduceres cee’d med KIA’s helt nye 3-cylindrede 1.0 T-GDI motor i både 100 og 120 HK. Med et maksimalt drejningsmoment mellem 1.500 og 4.000 omdr./min. er motoren utrolig fleksibel under alle kørselsforhold. Det direkte indsprøjtningssystem med højt tryk, avanceret motorkøling og integreret manifold, reducerer emissionerne og øger motorens effektivitet samt forbedre brændstoføkonomien.

Ligesom den nye 1.0 T-GDI motor, er den nye 7 trins DCT-Gearkasse udviklet internt hos KIA og konstrueret til at give et lavere brændstofforbrug og en mere dynamisk kørsel i den manuelle funktion, hvor komfort og jævn kørsel med hurtigere gearskift er i højsædet i den automatiske funktion.

7 års Garanti

KIA cee’d forener fantastiske køreegenskaber med god økonomi på flotteste vis. KIA cee´d kører helt op til 27,8 km/l (EU-norm). KIA cee'd har desuden 7 års fabriksgaranti maks. km 150.000 som alle andre KIA modeller.

Den nye KIA cee’d SW fås fra kr. 204.999 kr.

Vedhæftede filer

PDF-dokument Word-dokument

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});