Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Nye og spændende udstyrsmuligheder på Rio modellen

Nyhed   •   Feb 05, 2018 14:29 CET

Attraktiv kampagnemodel på KIA Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.

Fredericia, den 5. februar 2018 - KIAs Rio har fra fabrikken fået nye og spændende udstyrsmuligheder på de lavere udstyrede modeller bestående af bl.a. 7” touch display og klimaanlæg. 

I B-segmentet er der stor fokus på komfortudstyr samt at have det helt rigtige tilbud i markedet. Den danske KIA importør er derfor glad for at kunne præsentere en attraktiv kampagnemodel på Rio med det helt rigtige komfortudstyr til en knivskarp pris.

KIAs normale Rio modelprogram (se Rio modelprogrammet her) kører stadig sideløbende med den nye kampagnemodel, som kommer til at hedde ”Attraction”.

KIA Rio Attraction

Rio Attraction er bygget på en 1,0 T-GDI (100 hk) Comfort til kr. 159.999,-. Udover udstyret i en Comfort får man i kampagnevarianten yderligere følgende udstyr uden beregning:

+ Klimaanlæg                                        kr. 9.999,-

+ Regnsensor                                        kr. 3.999,-

+ Privacy glass                                      kr. 2.999,-

+ Armlæn med USB lader                     kr. 3.499,-

+ Satin-krom dørhåndtag indvendigt

+ 7” Touch display                                 kr. 9.999,-

+ Apple CarPlay

+ Bakalarm

+ Bakkamera

+ Diskant højtaler

Værdi af udstyr i alt                            kr. 30.495,-

I Rio Attraction får man en super skarp kampagnemodel med 1,0 turbobenzin motor (100 hk), klimaanlæg, 7" touch display med Apple CarPlay, regnsensor, bakkamera, læderrat og lædergearknop, varme i forsæder, varme i rat, el-justerbare sidespejle med varme, LED kørelys og meget meget mere for bare 159.999,- kr.

De første Attraction modeller ankommer hos de danske KIA forhandlere i løbet af de næste par uger. Rio Attraction fås kun med 1,0 T-GDI motor.

KIA Rio koster fra kr. 129.999,- for en 1,2 benzinmotor.