Gå til indhold
KIA bekræfter rygterne om en 4. karrosserivariant i Ceed modelrækken med den første skitsetegning af en super sporty crossover.
KIA bekræfter rygterne om en 4. karrosserivariant i Ceed modelrækken med den første skitsetegning af en super sporty crossover.

Nyhed -

KIA lancerer ny stilfuld Ceed crossover

Fredericia, den 19. marts 2019 – KIA afslører nu den første skitse af deres nye Ceed crossover.

Helt tilbage fra udviklingen af den første Ceed for 15 år siden, har KIA haft et åbent sind i forhold til potentielle karosserivarianter. Mange muligheder er blevet overvejet, og under udviklingen af den nye Ceed, har KIAs europæiske designere fået frihed til at udforske mange forskellige muligheder.

Én af idéerne skilte sig ud fra alle andre, og KIA kan nu byde endnu en ny Ceed model velkommen i familien. Gregory Guillaume, Vice President of Design for Kia Motors Europe, forklarer: “Det er en anden stil – en anden type bil, som vi synes, fortjener at være medlem af Ceed-familien. Den tilfører en ny dimension til Ceed modelrækken – og gør den stærkere og endnu mere spændende og appellerende til de europæiske bilkøbere. Designet ligner ikke noget man har set i Ceed familien tidligere. Dette bliver den næste store overraskelse fra KIA.”

Med lanceringen af den nye Ceed, Ceed SW og ProCeed, er KIAs bedst sælgende modelrække ikke stoppet med at udvikle sig. Og det nyeste medlem af familien vil endnu engang ryste posen i C-segmentet. Den nye Ceed crossover vil blive navngivet og afsløret senere i 2019.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark