Gå til indhold
Spar op til kr. 50.000,- på KIA Sportage Advance Edition
Spar op til kr. 50.000,- på KIA Sportage Advance Edition

Nyhed -

Spar op til kr. 50.000,- på ekstraudstyr under KIAs nytårskur

Fredericia, den 20. december 2017 – Snart er et travlt og spændende KIA-år ved at være slut. Det er blevet til intet mindre end 7 nybilslanceringer i 2017. Her en kort opsummering: Optima GT, ny Rio, ny Picanto, Optima SW plug-in hybrid, Niro plug-in hybrid, helt ny Stonic og helt ny Stinger. Det fejrer alle landets KIA-forhandlere med et stort brag af en nytårskur, hvor de forærer en masse ekstraudstyr væk på nogle af KIAs mest populære modeller. Weekenden den 6. - 7. januar bliver afsæt for de attraktive nytårstilbud.

Sportage Advance Edition

SUV C-segmentet er voldsom populært og er i løbet af det sidste år steget med 30 %. Samtidig er KIAs markedsandel i segmentet steget med 173 %, så danskerne har virkelig fået øjnene op for de højbenede KIA modeller. Og KIAs nytårskur imødekommer efterspørgslen ved at yde kr. 50.000,- i rabat på ekstraudstyr i en Sportage Advance Edition. Kampagnevarianten starter ved kr. 306.810,- for en 1,7 liters diesel motor (115 hk) med bl.a. 7” navigationsanlæg med touch skærm og bakkamera, 19” alufælge, fartpilot med speedlimiter, bluetooth og Apple CarPlay, 2-zonet klimaanlæg, regnsensor, varme i rattet, varme i for og – bagsæder, automatisk nedblændeligt bakspejl samt evt. farvetillæg. Kampagnevarianten fås også som følgende motorvarianter: 1,7 diesel med DCT (141 hk), 2,0 diesel (136 hk) med hhv. ISG, 4WD og 4WD/Automatgear.

Stonic Advance Intro Edition

Godt hjulpet af populariteten på de højbenede modeller, har den nye B-SUV model fra KIA; Stonic, som netop er lanceret i Danmark, fået en fantastisk modtagelse. Og heldigvis har den danske KIA importør bestilt rigeligt af introduktionsvarianten, hvor kunden lige nu kan spare kr. 13.000,- på ekstraudstyr. Stonic Advance Intro Edition er prissat fra kr. 194.998,- for en 1,2 benzin motor med automatisk nødbremse, 7” navigationsanlæg med touch skærm og bakkamera, klimaanlæg, bluetooth, Apple CarPlay, Bakalarm, varme i forsæder, varme i rattet, 15” alufælge, fartpilot, regnsensor og privacy glass. Introduktionsvarianten fås også med følgende motorer: 1,4 benzin (100 hk), 1,0 benzin (120 hk) og 1,6 diesel (110 hk).

Rio 1,0 Vision

KIA Rio er en af de mest rummelige modeller i sin klasse, og herudover tilbyder den samlet set en attraktiv pakke med masser af udstyr, flot brændstoføkonomi og en fin motorisering. Under KIAs nytårkur kan kunderne spare op til kr. 15.000,- på en Rio Vision 1,0 med 100 hk. Prisen på de 149.997,- kroner er inklusiv et eftermonteret Pioneer navigationsanlæg og udstyr i form af automatisk nødbremse med fodgængerbeskyttelse, bluetooth, aircondition, el-justerbare sidespejle med varme, LED kørelys, tonede ruder samt evt. farvetillæg.

Cee’d SW 1,4 Style Plus Clim Limited

Den populære KIA cee'd stationcar er også med blandt KIAs nytårstilbud, hvor kunden kan spare kr. 40.000,- på masser af ekstraudstyr. Kampagnemodellen koster kr. 199.999,- inkl. bl.a. 7” navigationsanlæg med touch skærm, 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, bakkamera, 16” alufælge, fartpilot med speedlimiter, autolight control, varme i rattet, parkeringssensor i bag, sædevarme i forsæder, cornering light, Apple CarPlay med stemmestyring, læderrat, bluetooth og ratbetjent audioanlæg.

Nytårstilbud og 7 års / 150.000 km garanti

Uanset behov og pengepung har KIA et attraktivt nytårstilbud til dig, der er i markedet for en ny bil, og det er vel at mærke med KIAs unikke garanti på 7 år op til 150.000 km – dog uden km begrænsning de første 3 år af bilens levetid.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark