Gå til indhold
75 kvindelige motorjournalister kårer de bedste nye modeller i fem forskellige kategorier, for senere at kåre en af dem til Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) 2024
75 kvindelige motorjournalister kårer de bedste nye modeller i fem forskellige kategorier, for senere at kåre en af dem til Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) 2024

Pressemeddelelse -

Kia EV9 tager sejren i SUV-kategorien ved Women's Worldwide Car of the Year Awards 2024

Fredericia, den 30. januar 2024 – Kia annoncerede i dag, at Kia EV9 er blevet kåret som vinderen i SUV-kategorien ved den prestigefyldte Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) Awards 2024.

Afgørelsen kommer efter en grundig evaluering af i alt 62 konkurrerende modeller, hvor Kia EV9 skilte sig ud på grund af sin exceptionelle ydeevne på flere områder, såsom sikkerhed, køreoplevelse, teknologi, komfort, effektivitet, miljøpåvirkning og værdi for pengene. Denne anerkendelse styrker yderligere Kia EV9's ry som en brancheførende stor elektrisk SUV.

En jury bestående af 75 kvindelige motorjournalister fra 52 lande på tværs af fem kontinenter deltog i en omfattende evalueringsproces, som involverede testkørsel, detaljerede analyser og indgående undersøgelser for at udvælge en vindermodel i fem forskellige kategorier: Bedste SUV, Bedste Familiebil, Bedste Store bilmodel, Bedste Eksklusive bilmodel og Bedste 4x4 Pick-Up.

Under denne indledende runde skilte Kia EV9 sig ud for sin enestående aerodynamik, innovative designfunktioner, avanceret teknologi, tovejs opladning og ultrahurtige 800-volts opladningssystem. Juryen fremhævede også EV9'erens attraktive prispunkt, hvilket placerede den konkurrencedygtigt over for andre modeller i samme segment.

EV9 kombinerer SUV-styrke, banebrydende EV styling og avancerede teknologier, hvilket placerer den i spidsen for SUV-kategorien. E-GMP platformen sikrer EV9 atletiske præstationer og en fuldt elektrisk rækkevidde op til 563 km (WLTP). Dens ultrahurtige 800-volts ladekapacitet giver mulighed for at tilføre op til 239 km rækkevidde på kun 15 minutter.

Anerkendelsen af Kia EV9 ved WWCOTY 2024 Awards demonstrerer Kias dedikation til at skabe biler, der appellerer til en bred vifte af perspektiver og præferencer. Denne pris viser EV9's globale appeal og dens resonans hos kvinder over hele verden.

EV9 vil sammen med de fire andre kategorivindere gå videre til den sidste bedømmelsesrunde, hvor juryen skal afgøre den samlede vinder af prisen for Women's Worldwide Car of the Year 2024. Offentliggørelsen af vinderen finder sted den 8. marts, datoen for den internationale kvindedag.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som bakkes op af mærkets unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – fri km i de første 3 år).

Kias tidlige skridt i forhold til at popularisere elbiler, placerer mærket i spidsen for elektrificeringen af den danske bilpark. Mærket har et bredt modelprogram af elektrificerede bilmodeller, hvilket naturligt medvirker til, at Kia er et af de bedst sælgende elbil-mærker.

Kontakt

Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR Koordinator 30912544
Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Director / CEO +45 3061 1161
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

Kia Import Danmark

Kia Import Danmark AS (www.kia.com) er et selskab under Nellemann koncernen (www.koncern.nellemann.dk) med hovedsæde i Fredericia, og beskæftiger i dag cirka 40 ansatte. Vi målretter vores modelprogram i hvert enkelt segment, så vi kan tilbyde kunden mest bil for pengene. Kias dna er et stærkt design samtidig med en driftssikker kvalitet, som vi bakker op med vores unikke 7 års garanti (op til 150.000 km – men fri km i de første 3 år). Hermed har Kia kunden et lavt niveau af omkostninger som bilejer. Den lange garanti sikrer samtidig én af de højeste restværdier i markedet.

Kia Import Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark